Det är bara att bryta ihop och gå vidare - Per Elofsson

fredag 28 juni 2013

Jag klarade det!

Första året på juristlinjen avklarat! Klarade tentan så nu har jag inget eftersläpande :-) grymt stolt över mig själv, trots fibro och me så har jag klarat ett år på en av de tuffaste utbildningarna som finns. Hade ju skov mer än halva sista kursen, men klarade mig precis. Så nu kan jag slappna av på riktigt och förhoppningsvis bli bättre. Känns ju inte som om jag blir bättre än men jag får väl lugna mig några hekto och se om kroppen vänjer sig snart. Funderar på att beställa ett par böcker till nästa termin så man kan läsa dem i lugn och ro men frakten är ju apdyr och så måste jag ju få med dem tillbaks till Sverige igen och har ju inte massa vikt att leka med i resväskan. Hmm. Behöver ju inte bestämma mig än på ett tag iallafall. Nej, jag är inte alls överambitiös, tvärtom, gör lite nu så slipper jag göra massor så fort jag har landat. Typ. Ok? ;)

torsdag 20 juni 2013

Meducin

Ikväll är sista dagen med Cymbalta 90,sen går jag ner till 60 igen. Väldigt stel och trött, rycker mycket på nätterna. Har en stor blåsa i munnen som inte direkt gör livet gladare. Ska försöka göra lite yoga i eftermiddag, tror jag behöver det. Har fått ett program med medicinsk yoga från mamma så kanske det hjälper. Sånt man kan göra lite grann bara.
Har hittat b12-spray på Amazon.co.uk ska försöka få hit det när pojkvännens syster kommer ut. Hoppas det hjälper!
Borde vara pigg och glad med sommarlov i Spanien men just nu så funkar det inte och huvudet håller på att explodera av ovisshet för framtiden. Nästa vecka får jag tentaresultatet iallafall så då vet jag hur det gick. Kanske blir att boka biljett till Svea några dagar i början av augusti, +2000:- för att göra en tenta, tjoho. Tror pappa kommer hjälpa mig i så fall, han hintade om det, söt han är!
Haft ordentlig fibrodimma idag, var tvungen att ta en power nap innan. Hujedamig!

måndag 17 juni 2013

Darrig

Vet inte riktigt hur jag ska förklara det annars, är som om jag får lätta elstöter i händerna och i huvudet då och då, lågt blodtryck kanske? Eller bara att vädret ändras lite och det är lite molnigt och tryckande? Skumt, jobbigt och irriterande iallafall!
En bekant från Stockholm är nere, skönt med lite tjejsnack och nån att sola med ;) mycket att tänka på, försöker komma ut ur mitt huvud och in i min kropp, leva i nuet och inte grubbla så mycket över framtiden. Vet inte vad som händer om två månader och inte hur jag ska kunna påverka det nu så MÅSTE försöka släppa det. Kul helg som kommer om jag orkar, midsommarfirande på svensk restaurant på fredag, trerätters med hjärtat, sen San Juan med alla galenskaper på söndag. Vila fram tills dess ;)

lördag 15 juni 2013

Spanieeeeeeeeeen!

Inget nät hemma så uppdateringarna har inte varit prio när jag vart någonstans med internet, men nu hänger jag faktiskt en stund på pojkvännens jobb. Skönt att se honom igen kan jag väl erkänna. Alla frågetecken och funderingar man haft blir mindre och vi njuter av varandras sällskap. Frågetecknen behöver väl rätas ut så småningom men det kan vänta tills vi överhuvudtaget kan ha svar.
Värmen är underbar, trapporna upp till lägenheten not so much. Mina knän är inte överförtjusta, och konstigt nog kan man bli trött av att ligga på stranden. Lägenheten är liten men mitt i centrum och 2 minuter från stranden. Är nog fortfarande i en invänjningsperiod och har dessutom Cymbaltan på 90 mg fortfarande efter min dipp i maj. Bara en dryg vecka till dock. Vaknar med typ skälvningar i musklerna men det brukar gå över efter ett tag. Svårt att vänja sig vid att vara ledig och inte ha några måsten men det är otroligt skönt. Ska försöka uppdatera lite oftare nu iallafall.